Suoramyynti, Vinkit

Mistä rahaa – Miten saat helposti rahaa netistä

miten tehdä rahaa

Verkossa toimivat lainapalvelut

Netistä löytyy nykyään monenmoisia rahoituspalveluita, nettipankkeja ja muita toimijoita, joilta voi hakea erilaisia luottoja ja pikalainoja. Yhä useammin lainaa lähdetäänkin hakemaan verkosta perinteisen pankissa käynnin sijaan. Suomen markkinoilla on tällä hetkellä enemmän rahaa lainaavia yrityksiä kuin koskaan ennen.

Tarjonnan lisääntymisen vuoksi myös kilpailu on koventunut. Vuosien takaiset korkohirmut on kielletty lainsäädännössä ja nykyään lainoihin liittyvät korot voivat olla jopa vertailukelpoisia ns. edullisiin pankkilainoihin. Keskimäärin pienen summan laina lyhyellä maksuajalla tulee kuitenkin perinteistä kalliimmaksi. Lainaa voi saada jopa 60,000 euroon asti netistä ilman eri vakuuksia tai toimenpiteitä. Hakuun tarvitaan tietenkin pankkitunnuksia ja muita tietoja. Hakuprosessit ovat nykyään suhteellisen mutkattomia ja päätöksen voi saada jopa saman päivän aikana. Prosessiin saattaa kuulua luottotietojen tarkistus tai tilitietojen lähettäminen hyväksyttämistä varten.

Parhaan lainan löytämien voi kuitenkin viedä aikaa. Korot ja muut kulut/ehdot vaihtelevat palveluiden mukaan todella paljon ja näitä palveluita on tosiaan useita kymmeniä. Tämän takia lainavertailu kannattaa. Hyvä lainavertailusivusto voi säästää todella paljon aikaa ja vaivaa sopivan luotonantajan löytämisessä. Tällainen on esimerkiksi Lainapanimo lainavertailu.

 

Ennen lainanhakua tulee tietenkin varmistaa, että pystyy maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa. Myöhästynyt maksu voi johtaa luottotietojen menettämiseen. Älä myöskään yritä ottaa luottoa, ennen kuin vanhat on maksettu pois. Velkakierre ei hyödytä ketään.

 

Myyntityöt

Rahaa voi tehdä myös tietenkin myymällä tuotteita esimerkiksi suoramyyntiyrityksen jäsenenä. Tämä tietenkin vaatii myyntitaitoja ja oikeaa asennetta. Kaikille tämä ei tule luonnostaan, mutta näitäkin asioita voi opetella.

Aidon, hyvin asennoituneen myyjän tunnistaa kaukaa. Suurin ero huonon ja hyvän myyjän välillä on se, että huono myyjä antaa potentiaalisen asiakkaan vetää omat johtopäätöksensä. Hyvä myyjä ei hyväksy kielteistä vastausta.

Tietenkään ketään ei voi pakottaa ostamaan mitään, eikä pitäisikään—väkisin vääntö ja valheelliset väitteet aiheuttavat vain vahinkoa. Mitä sitten tarkoitan sillä, ettei kielteistä vastausta tule hyväksyä? Yksinkertaisesti sanottuna, hyvä myyjä menee joka myyntitilanteeseen mukanaan kaikki välineet, joilla kauppa saadaan aikaiseksi. Näillä ei ole mitään tekemistä harjoiteltujen myyntipuheiden tai -esitysten kanssa.

Hyvän myyjän aseita ovat; luottamus siihen, että kauppa parantaa myös asiakkaan elämää jollain tavalla; usko siihen, että asiakas ei voi valita parempaa; ja tahto näyttää se, että kaksi ensimmäistä kohtaa ovat täyttä totta. Nämä asiat tulee kommunikoida opettamisen, vastaamisen ja oman persoonallisuuden kautta.

Tämä kaikki liittyy siihen, että positiivisuus on tarttuvaa. Huono myyjä ”myy” tuotettaan tai palveluaan, kun taas hyvä myyjä lähtee myyntitilanteeseen innostuneena ja päämääränä saada asiakas samaistumaan tähän. Tavoite on saada asiakas uskomaan omaan asiaansa.

Mieti kaikkia niitä keskusteluja, joita olet käynyt jostain asiasta innostuneiden ihmisten kanssa. Vaikka et tietäisi mistä on kyse, heidän innostuksensa on tarttuvaa. Voit jopa kiinnostua asiasta ja alkaa etsiä tietoa itse. Tätä kautta saatat itsekin innostua ja ryhtyä kertomaan asiasta muille.

Tämä on myynnin taiteen ja tieteen salaisuus. Kauppaa ei tehdä sillä, että mennään hieman kokeilemaan vesiä ja katsomaan maisemia. Jokaiseen tilanteeseen tulee olla varautunut, valmiina ja päättäväisenä levittämään omaa ilosanomaansa.
Huonot myyjät ympäri maailmaa eivät ole tekemässä varmaa, lukkoon lyötyä kauppaa. He näkevät ihmisjoukon ja sanovat, että osasta ehkä saa asiakkaita. Kaikki on siis numeroista kiinni; heitä tikkoja taulua päin ja varmaan muutama osuu.

Tämä on toiveajattelua, luottamusta arpapeliin. Tällä ei ole mitään tekemistä aidon myynnin kanssa. Sen sijaan että toivot parin tikan osuvan tauluun, asennoidu niin, että uskot jokaisen tikan menevän napakymppiin.

Kaikkia tilanteita ei voi voittaa, mutta kun päättäväisyys onnistua on ensisijaisena motivaationa, voi onnistuneiden kauppojen määrä lähennellä jopa 90 % alasta riippumatta. Myynti ei ole peliä, vaan metsästystä. Tärkein henkilö tässä prosessissa on metsästäjä, eli hyvä myyjä. Jos et ole valmis uskomaan “voittaja vie kaiken”-ajattelumalliin, ei myyntityö ole kutsumuksesi.

1. Usko itseesi ja myymääsi tuotteeseen
2. Ole selkeä, suora ja maanläheinen
3. Tunne asiakkaasi tarpeet ja toiveet
4. Panosta esiintymiseesi ja ulkoiseen antiisi
5. Ole innoissasi ja kiinnostava
6. Vastaa kysymyksiin rehellisesti
7. Suhtaudu asioihin huumorilla
8. Älä koskaan lopeta itsesi kehittämistä

Vinkkaa ystävälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *